Складність виробництва полягає в тому, що оливки окислюються на повітрі і при підвищеній температурі, тому, щоб кількість кислот в олії була мінімальна, віджим повинен відбуватися відразу після збору врожаю, і температурі не більше 27 ° С. Оливкова олія Extra Virgin може містити до 1 % жирних кислот, але кращим маслом вважається те, яке за змістом жирних кислот ближче до 0. Для виробництва відбираються тільки зрілі, здорові і свіжі плоди. В залежності від сорту плодів і регіону проростання, оливкова олія набуває певний смак і аромат. Не забувайте, що таке масло не проходить очищення, а тому в ньому міститься велика кількість корисних вітамінів.
Поиск по блогу
понедельник, 4 февраля 2013 г.
Оливкова олія першого холодного віджиму Extra Virgin
Складність виробництва полягає в тому, що оливки окислюються на повітрі і при підвищеній температурі, тому, щоб кількість кислот в олії була мінімальна, віджим повинен відбуватися відразу після збору врожаю, і температурі не більше 27 ° С. Оливкова олія Extra Virgin може містити до 1 % жирних кислот, але кращим маслом вважається те, яке за змістом жирних кислот ближче до 0. Для виробництва відбираються тільки зрілі, здорові і свіжі плоди. В залежності від сорту плодів і регіону проростання, оливкова олія набуває певний смак і аромат. Не забувайте, що таке масло не проходить очищення, а тому в ньому міститься велика кількість корисних вітамінів.
Подписаться на:
Комментарии к сообщению (Atom)
інформація не зовсім точна.
ОтветитьУдалитьextra virgin - це надзвичайно чисте масло холодного
віджиму!!!! Оливки промивають хлолдною водою і просто віджимають пресом. в ніякому разі не підігрівають!!!
Подивіться на те, що написано в дужках "(не більш 27 ° С)"...
ОтветитьУдалить