Оливкова олія дуже добре вбирає запах та смак, тому йому можна надати найрізноманітніший смаки та запахи. На свій смак, до певного блюда, Ви можете додати на вибір - пряні трави, часник, гострий перець і зробити Вашу оливкову олію цікавого смаку. Оливкову олію з прянощами краще вжити в перебігу 2-3 місяців з моменту приготування.
Для оливкової олії з прянощами краще підібрати скляну пляшку, зберігати в темному місці і прохолоді. Після змішування оливкової олії з травами і прянощами, залишаємо її на 10 - 14 днів, після цього часу масло наситилося смаком і запахом, і його можна використовувати за призначенням. Оптимальний обсяг готової ароматної оливкової олії 250 - 300 мл.
Краще використовувати оливкову олію Extra vergine.
Спосіб приготування:
1. Приготуйте скляні пляшки для масла: помийте і висушіть.
2. Розподіліть інгредієнти по пляшках у відповідності зі своїм смаком, і залийте олією.
3. Залишити наполягатимуть на протязі 10 - 14 днів, у темному прохолодному місці.
4. Використовувати за призначенням!
Рецепти ароматної оливкової олії
Комментариев нет:
Отправить комментарий