четверг, 31 января 2013 г.

Ароматна оливкова олія


     Оливкова олія дуже добре вбирає запах та смак, тому йому можна надати найрізноманітніший смаки та запахи. На свій смак, до певного блюда, Ви можете додати на вибір - пряні трави, часник, гострий перець і зробити Вашу оливкову олію цікавого смаку. Оливкову олію з прянощами краще вжити в перебігу 2-3 місяців з моменту приготування.

      Для оливкової олії з прянощами краще підібрати скляну пляшку, зберігати в темному місці і прохолоді. Після змішування оливкової олії з травами і прянощами, залишаємо її на 10 - 14 днів, після цього часу масло наситилося смаком і запахом, і його можна використовувати за призначенням. Оптимальний обсяг готової ароматної оливкової олії 250 - 300 мл.

Краще використовувати оливкову олію Extra vergine.

Спосіб приготування:
1. Приготуйте скляні пляшки для масла: помийте і висушіть.
2. Розподіліть інгредієнти по пляшках у відповідності зі своїм смаком, і залийте олією.
3. Залишити наполягатимуть на протязі 10 - 14 днів, у темному прохолодному місці.
4. Використовувати за призначенням!

Рецепти ароматної оливкової олії

Комментариев нет:

Отправить комментарий